Kohteessa on v. 2021-2022 tehty päivityskartoitus, jonka tiedot on tallennettu kohdekuvaukseen.
KUVAUS- JA LAJITIEDOT: Purolaakson (puro perattu ojamaiseksi) pohjoisosa on sekapuustoista (kuusi, koivut, vaahtera, tervaleppä, harmaaleppä) saniaislehtoa. Alue on paikoin heinittynyt. Eteläosissa itäpuolella kuusi on puustossa vallitsevana, länsipuolella kuusia harvennettu ja lehtipuiden osuus suurempi. Eteläosa on muuttunut puuston harvennuksen seurauksena, eikä alueella ole erotettavissa selkeitä korpilaikkuja. Kasvillisuus on muuttunut ja heinittynyt. Koko alueella on runsaasti lahopuuta. Vieraslajeja on eri puolilla aluetta, mm. jättipalsami ja rikkapalsami.
Kohteen lajistoon kuuluvat mm. kevätlinnunsilmä (pohjoisosassa pienehköllä alueella satoja yksilöitä molemmin puolin uomaa), korpi-imarre, hiirenporras, metsäkorte, käenkaali, metsäimarre, vadelma, jänönsalaatti, purolitukka, metsätähti, mustikka, kultapiisku, sormisara, lillukka, mesimarja, rönsyleinikki, taikinamarja, tuomi, metsäalvejuuri, ranta-alpi, mesiangervo, pohjanpunaherukka, syyläjuuri, maahumala, vuohenputki, katkeratatar, haarapalpakko, suikeroalpi, koiranheinä, tesma, suo-orvokki, kielo, leveäosmankäämi, oravanmarja, röyhyvihvilä, lehtoarho ja pähkinäpensas.
Vuoden 2021 päivityskartoituksessa ja v. 2022 tehdyssä lisätarkistuksessa ei havaittu kohteelle aikaisemmin kirjattuja hentosaraa (valtakunnallisesti silmälläpidettävä ja alueellisesti uhanalainen) eikä sudenmarjaa.
ARVOLUOKKA: II (Helsingissä vaarantunut mesimarja ja Helsingissä silmälläpidettävä kevätlinnunsilmä, lisäarvona Helsingissä muuten huomionarvoinen laji purolitukka).