Kohteessa on v. 2022 tehty päivityskartoitus, jonka tiedot on tallennettu kohdekuvaukseen.
KUVAUS JA LAJITIEDOT: Kohde on jyrkkärajainen ja suhteellisen korkea kalliokko, joka lukuisine taisteluhautoineen ja bunkkereineen kuuluu Helsingin maalinnoitusketjuun. Linnoittaminen louhimisineen ja sementtivahvistuksineen on synnyttänyt luonnostaan karulle kalliokolle runsaasti erilaisia kuivia niittyjä ja ketoja. Niiden kasvistoon kuuluvat muun muassa tuoksusimake (erittäin runsas), pölkkyruoho, ketokeltto, ketoneilikka, karvaskallioinen, kevätkynsimö, ruusuruoho, suppujäsenruoho, hina, keltamatara, mäkilemmikki, huopakeltano, kalliohatikka, musta-apila, ukontulikukka, ketotädyke ja kevättädyke. Jäkki värjää erikoisennäköisinä suurehkoina laikkuina kalliokon itäosan muutamissa matalissa altaissa. Kaivantojen seinillä ja otsilla kasvaa runsaasti haurasloikkoa. Kalliokon lännenpuoleisen jyrkänteen alla on kapea kaista kuivahkoa lehtoa, jossa kasvaa muutama pähkinäpensas. Vuoden 2022 päivityskartoituksessa ei havaittu kohteessa aikaisemmin esiintynyttä tummaraunoista (lajista on aiempi tieto yhdestä tuppaasta). Myöskään musta-apilaa ei havaittu.
ARVOLUOKKA: I (valtakunnallisesti uhanalainen laji keltamatara). Lisäarvoina valtakunnallisesti silmälläpidettävät lajit ketoneilikka ja jäkki, Helsingissä muuten huomionarvoiset lajit pähkinäpensas, ketotädyke, kevättädyke ja mäkilemmikki sekä kohteen säilyneisyys (kulutus vähäistä), maisemallinen näyttävyys, kasvillisuustyyppien edustavuus ja erikoisuus (laajat niityt ja erikoiset jäkkipainanteet) ja historialliset arvot.
RAJAUKSEN PÄIVITYS V. 2005: Rajausta on tarkennettu luontevammaksi poistamalla kohteesta pohjoisessa tonttialueita sekä lisäämällä kohteeseen kalliokon luoteis- ja lounaispää.